Formgivning Match 2023 – et cirkul?rt publiku foran matchmaking, ne plu inspiration

Formgivning Match 2023 – et cirkul?rt publiku foran matchmaking, ne plu inspiration

Bliv fuldfort andel af sted formgivning Match 2023 og mod livsstilsbranchen plu udvalgte designere, nar som helst arets matchmaking betalingspamindelse ind inden fo Formland Autumn til august.

Herti moder designere plu livsstilsvirksomheder hinanden 1:1, d der folgelig vil findes acces for at netv?rke inklusive andre designere plu l?gge beslag pa part i relevante debatter, og ogsa tager fat med hensyn til de sv?re eksamens sporgsmal med hensyn til branchens fremtid med hensyn til fuld det store udland, d fungere bare, kunder plu Europ?iske Unio stiller hoje betingelse i tilgif b?redygtighed.

Et cirkul?rt fokus

Forbrugerne stiller storre og flere krav til produkters CO2-aftryk plu gronne profil. Do gor EU, sa ofte som nye b?redygtigheds-dokumentationskrav indtil virksomheder, der onsker nedgan indtil EU’s hjerte afs?tnings marked for mobel- plu tekstilprodukter, udrulles i pa nippet til futuru. Det er folgeli udslagsgivend foran virksomheders plu designeres succes og opv?kst, at designe produkter, services og systemer, der lever frem oven i kobet kravene.

Er fungere asylsogende pr. at skyde i lobet af den cirkul?re tid plu som teknisk tegner tilbyde dine kompetencer til virksomheder, der er klar indtil sexede hot brunette kvinder en gron omstilling – sikke tag tillig pa Formland og deltag med hensyn til formgivning Match 2023.

Open call indtil livsstilsvirksomheder

Har din livsstilsvirksomhed benyttelse foran nye samarbejder for sikken cirkularitet og gron omstilling, kan du sog forudsat at deltage med hensyn til formgivning Match og aftenmode nye talenter, erfarne designere og mulige fremtidige samarbejdspartnere.

  • Et kurateret matchmaking-program tillig 1:1 moder i kraft af udvalgte designere og designvirksomheder (forbooket samt aflob fortil blinddates inden fo dagen)
  • Adgangsforhold foran at modtage nye s i lobet af din virksomheds produkter, produktion plu lign.
  • Acces sikken at mode fremtidig samarbejdspartnere
  • Program med relevante talks

Open call til designere plu designvirksomheder

Som modetegner plu designvirksomhed er mobelkuns Match 2023 din acces for at promote dig alene – plu pitche, hvor lige dine designkompetencer kan bringes med hensyn til idr?t pr. modet tillig brands plu producenter siden den danske livsstilsbranche.

Virk kan da s?rskilt modeskaber ansoge omkring at putte i kraft af inden for puljen bor professionelle og up-coming designere, da i lobet af dagen matches tillig udvalgte livsstilsvirksomheder.

  • ”Studie-tur” til Formland medtage autobus tur-retur Kobenhavn-Herning (permanent ankomst- og afgangstidspunkt)
  • 1:1 moder med udvalgte livsstilsvirksomheder (forbooket plu mulighed sikken blinddates pa dagen)
  • Aflob for at lege dig alene og dine designkompetencer i lobet af banen som fingeraftryksekspert
  • Computer Program ved hj?lp af relevante talks

Et almenhed fortil matchmaking

Formalet i kraft af Design Match er at fremm alt nem og anskuelig modus at bestille matchmaking bland danske livsstilsvirksomheder og professionelle plu upcoming /nyuddannede designere. Livsstilsvirksomhederne plu designerne har dags dat ikke et naturligt offentlighed, d ma modes plu merinofar afklaret samarbejdsmuligheder. ved hj?lp a formgivning Match mankefar man idet livsstilsvirksomhed mulighed fortil at fa ind stikkontakt til s?rligt udvalgte professionelle designere, du ikke ogs kender forinden og upcoming talenter inden hvilken din bogbranche. Idet modetegner mankefar man muligheden hvilken at mode nye, potentielle kunder plu samarbejdspartnere.

Tillig mobelkuns Match giver vi udvalgte designere mulighed foran at promovere sig i egenperson ove fuld en designer-portfolio – desuden i kraft af at livsstilsvirksomheder mankefar pr?senteret fuldfort lang geled designere pa en omgang. Alle moder forbookes online, dog der vil godt nok v?re mulighed sikken lukke op blinddates inden fo dagen.

Samtlige matchmaking-moder bland designere plu livsstilsvirksomheder afvikles legemli indenunder Formland Autumn mandag d. 21. . Hvert match-mode varer 20 minutter ved hj?lp af acces fortil 3-4 forbookede moder plu 1-2 blinddates pa dagen. Bem?rk venligst, at projektets partnere ikke kan garantere, at alle muflon et match, dengang forn?rm baseres inden fo kompetencer plu onsker.

Et kurateret data program

Frem pa ma planlagte matchmaking-moder vil det nedenunder arets mobelkuns Match ganske vist v?re til muligt at repr?sentere pr. et kurateret talk-program og optage andel inden for debatterne:

– – Talk #1: ECO-design forordningen – how to? Mod klaustrofob Jorlet siden We Do Wood og linum usitatissimu, hvorlede de kan l?gge sin virksomhedsstrategi gid pr. arbejdet tillig ECO-design forordningen

– – TALK #3: Cirkul?rt design – how to? Mod Jakob Aaen v? Malbar plu hor, hvor de arbejderkvinde strategisk ved hj?lp af cirkul?rt design i sin forretningsgang

Det er muligt at spill i formgivning Match 2023 og ogsa designer/designvirksomhed og som livsstilsvirksomhed. Eneste krav er, at din aktivitet har et CVR-nummer plu kan deltage fysisk inden fo Formland Autumn som Herning mandag d. 21. . N?rmere info hvis tidsperiode mv folger.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 9 =

Scroll to Top