Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet samt hurda fungerar det?

Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet samt hurda fungerar det?

I saken da narvarande artikeln forsavitt Tinder amna vi forsoka vagleda do sa att det matematiksystem sasom applikationen ager befinner si mo din fordel samt att n ar fardig oka din framgangsgrad gallande saken da basta dejtingsappen gallande marknaden idag. O n redan kanner til det samt letar efte andra typer fran applikationer kan n aven beratta in saken dar narvarande artikeln darborta vi beratta dom Spanska kvinnlig 7 ultimat dejtingsapparna pa Android.

Darfor at n ick skal promenera forlora och antrada hagad hoger fossin i varlden av dejtingsapplikationer behover n bara folja dessa kliv sasom vi kommer att dirigera dej nasta. I slutandan ar detta saso alltsammans, ju battre imag, desto lattare kommer ni att hitta saken da andra personen. Nar n alternativ aga matchat, dar ar n tillsamman konversationen ni inneha tillsamman saken da andra personen sam din Tinder-profil kan kop fa. Skada icke me att frams forfina det kommer ni icke att atnjuta det samtalet. Nago sak leder at nagon annan, la oss foljaktligen ga darat tillsamman artikeln.

  • 1 vad a Tinder och hu funka det?
  • 2 Skapa nago enastaende Tinder-profil
  • 3 Verifiera din Tinder-profil

Vad befinner si Tinder samt hurda klaffa det?

Vad ni aliggande foreta fran etta tillfalle aven sasom det a uppenbart befinner si fyll ner appen bruten Google Play Store alternativt Apple Store ifall n anvander iOS-systemet. Nar n gott har laddat ner saken da ocksa installerat tvingas du inregistrera dig villig Tinder tillsamman nagon Facebook-profil elle absolut enkelt hantera ditt telefonnummer at vilket dom skickar ett SMS mo de aven du kommer bara att namna nago kod som skanker dej tillgang. Efter det innehava accepterar n och skanke befogenhet darfor att meddelanden skal onsk over nar er gor nagon tavlan, vilket befinner si vartha avsikt i appen, kom ihag!

Tinder: va ar matchningssystemet sam hurda klaffa det?

Ni aga allareda alltsammans otvetydigt, med det samma blir det nar n behover borja fyll i din imag. Nar n spankulera in borjar du beskada manniskor alternativt profiler, framfo, sammanlagt deras foton, varden, alder sam presentation, foto sagt, n kommer att kika deras profil samt levnadsbeskrivning. Foruto alltin det ha kommer n ocksa att kanna till beskada forsavitt personen aga varit akti nyss, en tecke visas vid deras fotografi. Om ni ar hugad itu saken dar profilen spann forsta anblicken darfor att n allareda gillade saken dar, maste n klicka pa mer informatio (mi lindade in i nago vit rund, nedstamd mo mattligt). Nar n astadkommer det ager kurer profilen visas sam ni kommer att kika all hans bi forsavit han ager skrivit det. Dar tittar n dartill resten a fotografierna vi att avfyra mo modera alternativt vanster.

Er ager allaredan sett deras imag, med det samma befinner si det opp at do att avgora. Gillade n det? Ifall n gillade saken dar personen behover er enbart utgiva pa hjarta vad kommer n att kika nedan samt forsavitt du ick gillade det, kommer n att pressa X eller n flyttar profilen tillsamman fingret til vanster.

Ett ogonblick, d kan ann foreta nagot annat forsavitt ni antaga att saken dar personen topp slavisk postorder brud webbplatser tillracklig ar saken da n tycker om mest a varenda profiler, skad var forsiktig er har bara nago mojlighet var 24: e timma. O du gillade saken dar personen mer annu nagon annan, svep kortet uppat alternativt klicka garna saken da bla stjarnan sasom du titta nedo, det a nagon superlik, ni kommer att hava ytterligare potentia forut saken da andra personen att lokalisera dej och kika din profil darfor att avgora om utslag tycker om dej eller ick. Fordarva misstrosta nej applikationen varnar dej aldrig forut nagonting forsavitt det inte finns nagon matchningsa att ni icke kanner til forsavitt den andra personen inte ager hittat do val absolut enkelt icke gillat di. N haller dej flegmatisk samt fortsatter forsoka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =

Scroll to Top